خانه / بایگانی برچسب: تغییر تنظیمات زباله‌دان ویندوز

بایگانی برچسب: تغییر تنظیمات زباله‌دان ویندوز

تغییر تنظیمات زباله‌دان ویندوز

هر بار که فایلی را از ویندوز حذف می‌کنید این فایل به زباله‌دان منتقل می‌شود و تا زمانی که زباله‌دان پر شود یا فایل را از زباله‌دان نیز حذف کنید، مجموعه فایل‌های حذف شده در آن بخش باقی می‌مانند. البته چنانچه زباله‌دان به حداکثر ظرفیت خود رسیده و پر شده …

ادامه نوشته »